La CUP manté contactes amb el govern per impulsar propostes pròpies

2 d'octubre de 2019


Tot i que la candidatura admet que la seva influència és limitada sí que esperen poder treballar perquè tirin endavant polítiques que portaven al programa electoral.

El regidor de la CUP de Cubelles, Daniel Pèrez, ha repassat l'experiència dels primers 100 dies a l'Ajuntament al programa El Punt de Vista de Ràdio Cubelles.

 

De moment, la CUP de Cubelles considera que ha obert una escletxa per poder parlar i reunir-se amb el govern malgrat ser a l'oposició. Així ho ha expressat el regidor cupaire Daniel Pèrez.

En aquest sentit, Dani Pèrez de la CUP, considera que de moment la seva manera de fer funciona perquè el govern els escolti. En declaracions a El Punt de Vista, Daniel Pèrez ha avançat que s’estan reunint amb el govern per parlar de les ordenances fiscals i que no tanquen la porta a seguir treballant conjuntament.

Tanmateix, des de la CUP també demanen més concreció a l’equip de govern d’Unitat Cubellenca, ERC i Cubelles en Comú Podem i que confeccionin un pla de mandat. Dani Pèrez, regidor de la CUP.

La CUP de Cubelles també s’ha volgut desmarcar de la resta de partits de l’oposició i es vol allunyar de la política de blocs que creu que ha perjudicat el municipi els últims anys.

 

Ràdio Cubelles treballa per obtenir la valoració dels primers 100 dies de legislatura dels partits del govern local: Unitat Cubellenca, ERC i Cubelles en Comú Podem. Un contingut que s'emetrà al programa El Punt de Vista d'aquest dijous.

 

 


  • DANI PÉREZ CUP CUBELLES (IMATGE D'ARXIU)
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles