La companyia Inconyables ha representat amb èxit de públic a Cubelles "Els monòlegs de la vagina"

9 de juliol de 2018


A través d'una sèrie de monòlegs teatralitzats es vol esborrar la vergonya que moltes dones senten pel seu cos i la sexualitat, ajudant a conscienciar les persones a combatre la violència masclista i els actes de violació contra les dones.

 

Notícia (cliqueu l'enllaç)

La companyia Inconyables ha representat amb èxit de públic a Cubelles "Els monòlegs de la vagina". Es tracta d'una peça teatral que cobra vida amb l’aparició de les fantasmes de les 4 dones que donen veu als monòlegs. Un tema recurrent en tota la peça és la vagina com un instrument de poder femení, i l'última encarnació de la individualitat. Aquesta coneguda peça teatral ha estat una de les activitats emmarcades dins la Festa Jove de Cubelles. L’activitat va tenir lloc diumenge a la nit a la zona de l’skate parc.

 

Cada monòleg d'alguna manera es relaciona amb la vagina, ja sigui a través del sexe, l'amor, la violació, la menstruació, la mutilació, la masturbació, el naixement, l'orgasme i la varietat de noms per la vagina, o simplement com un aspecte físic del cos. A través dels monòlegs es vol esborrar la vergonya que moltes dones senten pel seu cos i la sexualitat, ajudant a conscienciar les persones a combatre la violència masclista i els actes de violació contra les dones. 

 

Els Monòlegs de la Vagina és teatre social i feminista, és una obra tant potent com necessària que posa veu a les dones i que trenca el silenci entorn de la vagina.

 

 

 


  • 080718 Els monòlegs de la vagina Cubelles (2).jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles