L’enterro de la sardina ha tancat un any més el Carnaval de Cubelles

16 de febrer de 2018


En general, el Carnaval s’ha pogut celebrar sense incidències. Només el canvi de dia de la rua infantil ha fet variar el programa previst.

 

 

L’enterro de la sardina ha tancat un any més el Carnaval de Cubelles. Els diables i els timbalers de l’Agrupació de Balls Populars han acompanyat el fèretre des de la plaça de la vila fins a la plaça del mercat. Allà s’ha fet la crema del Carnestoltes i la típica sardinada a la brasa on s’han servit 25 quilos. Nombrosos ploraners i ploraneres han acompanyat les últimes hores del Carnestoltes a Cubelles.

 

En general, el Carnaval s’ha pogut celebrar sense incidències. Només el canvi de dia de la rua infantil ha fet variar el programa previst. En aquest sentit, el canvi de dia per la pluja no va afectar el nombre de gent que va participar a la rua infantil. En la xocolatada posterior es van servir 900 racions tal com ha confirmat Montserrat Peña tècnic de l’Ajuntament.

 

El Carnaval de l’any que ve caurà més tard. Començarà el 28 de febrer i es tancarà el 6 de març.

 

Dades campanya d'alcoholèmia i drogues

Cap positiu en els controls d’alcoholèmia i drogues de Cubelles. Durant tota la setmana i coincidint amb Carnaval la Policia Local ha col·laborat en la campanya coordinada pel servei català del trànsit arreu del país. En tots aquests dies, els agents han muntat 19 controls diferents i han realitzat 178 proves d’alcoholèmia i drogues i cap dels conductors ha donat positiu.


  • enterro sardina 2018
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles