El servei d’assessorament sobre clàusules abusives dels préstecs hipotecaris ha rebut 66 sol·licituds

19 de desembre de 2017


Ràdio Cubelles ha entrevistat a l’Alicia Pascasio, advocada del col·legi d'advocats de Barcelona que s’ha encarregat d’aquest assessorament a Cubelles

Alicia Pacasio (clàusules abusives hipoteques)

Entrevista a Alicia Pascasio (cliqueu sobre l'enllaç)

El servei d’assessorament sobre clàusules abusives dels préstecs hipotecaris ha rebut 66 sol·licituds. Es tracta d’un servei que es va posar en marxa al mes de maig i que tanca les seves sessions d’assessorament el 19 de desembre. El servei s’ha dut a terme per part d’una advocada del col·legi d'advocats de Barcelona fruit del conveni signat entre el propi col·legi i la Diputació de Barcelona, atenent la demanda de l’OMIC de l’Ajuntament motivada per l’allau de consultes sobre aquest  tema.

 

En total s’han rebut 66 sol·licituds, la majoria sobre assessorament en clàusules terra i despeses hipotecàries. S'ha informat a l’usuari sobre el procediment extrajudicial a seguir per poder fer efectiva la reclamació; així com del procediment judicial, en el cas de la negativa d’acord de l’entitat bancària. En aquest sentit, aquest servei també ha gestionat la sol·licitud de la justícia gratuïta als ciutadans que podien acollir-se.

 

Ràdio Cubelles ha entrevistat aquesta setmana a l’Alicia Pascasio, advocada del col·legi d'advocats de Barcelona que s’ha encarregat d’aquest assessorament a Cubelles.


  • Alicia Pacasio (clàusules abusives hipoteques)
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles