Nous cursos de Català B1 a Cubelles

19 de setembre de 2017


Les inscripcions es realitzaran els dies 21 i 26 de setembre de 10 a 13h al Centre Social, al carrer Joan Roig i Piera 3-5

Resultat d'imatges de consorci per la normalització lingüística Garraf

 

Entrevista a l'Anna Bertran, tècnica de Normalització lingüística (Cliqueu sobre l'enllaç)

 

L’Ajuntament de Cubelles col·labora amb el Consorci Per a la Normalització Lingüística (CPNL) en l’oferta de cursos de català per a persones adultes. La nova oferta de cursos a Cubelles passa per impartir classes de  català de nivell B1. La formació s’impartirà els dimarts i dijous, de 9:15 a 11 del matí, al Centre Social. Les inscripcions es realitzaran els dies 21 i 26 de setembre de 10 a 13h al Centre Social, al carrer Joan Roig i Piera 3-5. Els cursos de Nivell B1 s’adrecen a persones no catalanoparlants que volen desenvolupar les habilitats de comprensió i producció orals, amb la finalitat que l’aprenent, en acabar el curs, pugui resoldre en català les necessitats fonamentals de la vida quotidiana.

 

D’altra banda, torna el programa del Voluntariat per la llengua. L'objectiu és facilitar a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i relaxat. Aquest programa promou el voluntariat lingüístic, de manera que persones que parlen habitualment català destinen una part del seu temps a conversar amb persones interessades a agafar fluïdesa, perdre la vergonya i poder-lo parlar d’una manera natural.

 

Compromís i durada: El mínim compromís que es demana és una participació de 10 hores: 1 hora a la setmana, durant 10 setmanes.

A partir de la inscripció de les persones al programa, es formen les parelles lingüístiques, tenint en compte els horaris disponibles i les afinitats.

Totes les persones que participen en el programa ho fan d’una manera desinteressada.

Qui pot ser voluntari o voluntària?:Totes les persones majors d’edat que parlin català habitualment. No es demana cap titulació, només que disposin d’una hora a la setmana per conversar en català amb la persona assignada, per tal que aquesta pugui practicar-lo d’una manera distesa tot parlant de temes quotidians.

 

Qui pot ser aprenent o aprenenta?:Totes les persones majors d’edat que ja tenen un mínim coneixement del català, que ja el parlen encara que sigui amb dificultats i que volen agafar fluïdesa, perdre la vergonya i incorporar-lo d’una manera natural a les activitats quotidianes, laborals o de relació social.

 

Per més informació:

Regidoria de Cultura

93 895 0300 (ext 1204)


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles