Cubelles tindrà un servei de lloguer de bicicletes elèctriques

20 de juliol de 2017


Es tracta d’una prova pilot que es portarà a terme aquest estiu tant a Cubelles com a Cunit des del Penedès Marítim. Cada municipi disposarà de cinc bicicletes

Entrevista a Marc Balanza, coordinador de Desenvolupament Local sobre les PM Bikes

 

Cubelles en les properes setmanes posarà en marxa un servei de lloguer de bicicletes elèctriques. Es tracta del PM Bikes, una prova pilot que es realitzarà a la vegada tant a Cubelles com a Cunit des del Penedès Marítim. Aquesta primera temporada, Cubelles comptarà amb cinc bicicletes que estaran situades al Punt d'Atenció Turística de la platja, segons ha explicat el coordinador de Desenvolupament Local, Marc Balanza.

 

Els usuaris podran llogar una PM Bike durant tot un dia al preu de 10€. També s’oferirà l’opció de llogar-la mitja jornada. En aquesta primera fase, les bicicletes s’hauran de recollir i lliurar al mateix lloc encara que s’estudiarà la possibilitat de fer l’entrega en un lloc diferent de cara a les properes temporades.

 

Les bicicletes són un model híbrid. La seva part elèctrica ajudarà al seu conductor a poder superar el desnivells de la holografia cubellenca. Juntament amb la bicicleta, el Punt d'Atenció Turística de la platja lliurarà tant els itineraris que es puguin realitzar amb les bicis com també informació interessant al respecte.

 

Aquesta és la prova pilot per a la temporada d’estiu, sense descartar que pugui tenir una continuïtat un cop finalitzats els mesos d’estiu, traslladant la base del PM Bike a l’Oficina de Turisme del Castell.

 

Les bicicletes elèctriques estan en la fase de marcatge i s’espera que puguin estar en marxa en una setmana.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles