La plataforma per la mobilitat convoca talls a la C31 els dies 28 de juliol i 11 d’agost

17 de juliol de 2017


Tal com van fer l’estiu passat, aquest col·lectiu que s’ha organitzat a Cubelles, Cunit i Calafell, vol reclamar una solució al col·lapse de la C31. Una solució que consideren que passa per l’eliminació del peatge de Cubelles, com a mínim.

PROU PEATGES

Fotografia de la protesta de l'estiu passat

 

Entrevista a Montse Sanz i Ernest Peso de la Plataforma per la Mobilitat

 

La plataforma per la mobilitat ha convocat dos talls a la C31 els dies 28 de juliol i 11 d’agost a les vuit del vespre. Tal com van fer l’estiu passat, aquest col·lectiu que s’ha organitzat a Cubelles, Cunit i Calafell, vol reclamar una solució al col·lapse de la C31. Una solució que consideren que passa per l’eliminació del peatge de Cubelles, com a mínim. La protesta que han organitzat serà una doble jornada que tallarà el trànsit a l’alçada de la rotonda d’accés a l’autopista, situada al terme de Cubelles, al costat de la Tèrmica.

 

Els motius per protestar són el col·lapse de la C31 i els efectes que té la gran quantitat de vehicles que passen pel mig de municipis com Cubelles, Cunit i Calafell, amb els conseqüents accidents i també la contaminació que provoquen. La Plataforma per la Mobilitat que ha convocat aquests talls de trànsit també reclama a les administracions competents que realment treballin per l’interès públic i trobin la solució a la saturació de la C31. En aquest sentit, la Plataforma admet que el projecte del sistema de vinyeta podria ser una sortida satisfactòria si s’aplica tan aviat com sigui possible. Precisament, el govern de la Generalitat ha promés que els primers canvis de sistema podrien començar a fer-se realitat a partir del 2019, que és quan comencen a véncer les primeres concessions.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles