Segona jornada participativa del Pla d’Acció per a les persones grans, aquest dimecres

27 de juny de 2017


La sessió, que es portarà a terme de les 17h a les 19h al Casal d'Avis, servirà per recollir les propostes

Entrevista a Núria Font, tècnica de Benestar Social

 

Aquest dimecres es portarà a terme la segona jornada participativa per redactar el Pla d’Acció per a les persones grans de Cubelles. Serà en una secció de dues hores, de les 17 a les 19h, al Casal d'avis municipal.

 

Els participants ompliran unes fitxes d’assistència i rebran posteriorment un diploma d’aprofitament de les jornades. Durant les sessions obriran torns de paraules perquè la gent gran puguin dir la seva, facin les seves demandes, sol·licitin, valorin o proposin millores en els diferents serveis que utilitzen. Núria Font, tècnica responsable de la Regidoria de Benestar Social ha fet un bon balanç de com va anar la 1a de les jornades realitzada dilluns a la tarda i espera que en la segona jornada de dimecres s'augmenti la participació.

 

L’objectiu d’aquestes jornades és conèixer de primera mà quines són les prioritats, les demandes, els interessos, les necessitats i les propostes de la gent gran de  la vila. A partir de quatre eixos: Cultura, oci i esports; Benestar, serveis socials i sanitat; Mobilitat.Transport i platges; Comunicació, participació i Ajuntament.

 

A partir d’aquest recull de propostes es farà la redacció d'un document de diagnosi  sobre l’actual situació de la gent gran a Cubelles que servirà com a pauta tant per a futures accions adreçades a aquest col·lectiu com per a l’elaboració del Pla d’Acció per a les persones grans de Cubelles.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles