Tot a punt per la primera cursa popular del Penedès Marítim

26 de maig de 2017


La cursa que tindrà l’inici i final al Passeig de la Marina de Cubelles, arrencarà a les 19h. Es tracta d’un recorregut pla i senzill que comptarà amb diferents punts d’avituallament.

Cartell 1a cursa Penedès Marítim Moritz

 

Entrevista a Jorge Mato, un dels membres d’Activa’t

 

Aquest dissabte arriba la primera cursa popular de 5 i 10 km del Penedès Marítim. De moment, la carrera compta ja amb gairebé 200 participants. Des de l’organització, l’entitat Activa’t, es mostren optimistes i esperen arribar en els darrers dies a l’objectiu que es van marcar de 300 participants.

 

La cursa, que tindrà l’inici i el final al Passeig de la Marina de Cubelles, serà a les 7 de la tarda. Es tracta d’un recorregut pla i senzill que comptarà amb diferents punts d’avituallament. Els corredors rebran una bossa commemorativa de la primera cursa del Penedès Marítim on hi haurà la samarreta tècnica de la cursa, una ampolla d'aigua de Moritz, una cervesa sense alcohol de la marca que col·labora amb l’esdeveniment.

 

Les inscripcions tenen un cost de 10 euros i encara són obertes i es poden realitzar de forma online a través de la pàgina web cursapenedesmartitim.cat.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles