La Policia Local ensenya les normes de trànsit als escolars de primer

25 de gener de 2017


Els alumnes han rebut els consells dels agents a l’hora de creuar els carrers o de circular pel municipi

Reportatge des del programa "Tot un món"

 

En el marc del programa Educació Viària, la Policia Local de Cubelles està duent a terme tallers formatius amb les tres escoles de Cubelles. Aquest trimestre, participen d’aquesta activitat l’alumnat de primer i segon de primària.

 

Per al desenvolupament de les sessions a l’aula els alumnes reben formació per part de dos agents de la Policia Local, a través dels qual treballen i interioritzen de forma motivadora i pràctica conceptes fonamentals per comportar-se de forma cívica i per a la seva pròpia seguretat, com a vianant i com a conductor de bicicleta. Els objectius són la prevenció d’accidents i vetllar per la seguretat, ha explicat l'Òscar Garcia, caporal de la Policia Local.

 

Un dels aspectes en què incideix la Policia Local és que l’alumnat prengui consciència de la necessitat de l’ús del cinturó de seguretat i de les cadiretes. Òscar Garcia ha remarcat la importància de conscienciar des de ben petits els conceptes bàsics de seguretat en l’educació viària.

 

Ràdio Cubelles ha estat present en un d’aquests tallers impartits a la classe de 2n A de l’escola Vora del Mar de Cubelles. I és que els infants tenen molt clar que per la seva seguretat cal posar-se el cinturó, i que cal mirar abans de creuar un pas de vianants.  

 

A banda d’aquests tallers amb els de 1r i 2n de primària, la policia local oferirà durant el curs també tallers adreçats a l’alumnat de 3r, 4t, 5è i 6è i adaptarà els continguts tenint en compte les edats dels participants.


  • Logo Policia Local Cubelles
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles