Un equip format per dos cubellencs participaran al UNIRAID 2017

24 de gener de 2017


El mecànic David González i l'estudiant de Turisme Ferran Muñoz formen el Qbelles Adventure Team i prendran part d'aquesta gran aventura que se celebrarà al Marroc del 25 de febrer al 5 de març.

 

Entrevista amb David Gonzalez i Ferran Muñoz

 

Un equip format per dos cubellencs participaran al UNIRAID 2017. El mecànic David González i l'estudiant de Turisme Ferran Muñoz formen el Qbelles Adventure Team i prendran part d'aquesta gran aventura que se celebrarà al Marroc del 25 de febrer al 5 de març. Aquest dissabte 28 de gener, faran la presentació del seu equip amb un acte de concentració de participants, que tindrà lloc al carrer de La Creu entre Piular i Rocacrespa de Cubelles.

 

UNIRAID és una gran aventura humana i solidària per a estudiants amb esperit emprenedor d'entre 18 i 28 anys. Es tracta d'un itinerari de 9 dies pel Marroc en turismes de més de 20 anys, que es duu a terme anualment en el mes de Febrer. No és un ral·li ni una carrera de velocitat, UNIRAID és un viatge-aventura en el qual els participants hauran de completar 7 etapes navegant amb tan sols amb un roadbook i una brúixola, esquivant tot tipus d'obstacles, desafiaments i proves, amb l'objectiu de creuar el Marroc de nord a sud i lliurar 30kg de material solidari en els llogarets del desert.

 

El punt de partida de la UNIRAID 2017 serà Tànger. Després creuaran el Marroc per l'interior, travessant l'Atles en direcció al desert de Erg Chebbi, on faran el lliurament del material escolar i solidari en llogarets seleccionats prèviament per l'organització. El repte passarà per  superar les 7 etapes amb solament un roadbook, un mapa i una brúixola (sense GPS ni dispositius electrònics), a bord d'un cotxe de més de 20 anys, superant els obstacles naturals i les diverses proves d'estratègia i habilitat proposades per l'organització.

 

L'equip cubellenc ha triat un Seat Marbella, revisat i preparat per superar baixes temperatures de l'atles i la travessia de les dunes del desert. En total, 7 etapes en les quals combinaran conducció per carreteres de muntanya, pistes, sorra i dunes. Per formar part de la competició els dos joves cubellencs hauran de repartir com a mínim 30 quilos de material solidari en els poblats triats per l'organització.

 

Ara els joves estan treballant per aconseguir patrocinadors per finançar l'equip Qbelles adventure team. De fet, els ciutadans que han volgut col·laborar amb l'equip han pogut signar al capó del seu cotxe a canvi d’una petita donació. Aquesta és alguna de les línies que treballen per aconseguir patrocinadors.

 

Tota l’aventura, tant de la prèvia com de la carrera, es podrà seguir des de la pàgina de facebook del equip Qbelles Adventure Team.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles