Recupera el programa 'L'Alcaldessa Respon' del dijous 6 de juny

7 de juny de 2024


L'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll ha respost a les 30 preguntes rebudes a l'espai. La propera edició serà la del dijous 4 de juliol en directe a les 11:00 h. Les persones que vulguin fer una pregunta a l’Alcaldessa Rosa Fonoll ho poden fer mitjançant el WhatsApp del programa (690 87 13 57) o via Intagram a @rcubelles.

 

L'Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll ha respost a les 30 preguntes que han arribat al programa mitjançant el WhatsApp del programa (690 87 13 57) o via Intagram a @rcubelles. Els futur pisos socials, l'actuació de l'Ajuntament davant la presència de paneroles a l'estiu, el control de les places d'aparcament de minusvàlids amb matrícula, les infraccions al casc antic i la col·locació en un futur de càmeres que controlin la circulació van ser algunes de les preguntes formulades al programa.

 

També es van rebre consultes sobre quan s'acabaran les obres de Mas Trader o per quan les millores de la carretera de Mas Trader, quin serà l'impacte mediambiental del futur càmping de Mas Guineu, la proposta de formar un grup de casal amb voluntaris per l'acompanyament de persones joves amb diversitat funcional a la platja, a l'Espai Jove... o preguntes referents a les tarifes de la zona blava.

 

A banda, la ciutadania va preguntar sobre el termini de l'estudi i execució del Passeig Vilanova, quina és la planificació de futures accions al jaciment de la Mota de Sant Pere, el termini d'execució de la remodelació de les cases annexes al Castell i de la plaça del Castell. Altre temes van ser al voltant de quines seran les accions davant diversos fets incívics produïts al municipi o per què s'organitzen la majoria de festes a la plaça del Mercat.

 

La propera edició serà la del dijous 4 de juliol en directe a les 11:00 h. Les persones que vulguin fer una pregunta a l’Alcaldessa Rosa Fonoll ho poden fer mitjançant el WhatsApp del programa (690 87 13 57) o via Intagram a @rcubelles.

 

Recupera el programa A LA CARTA.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles