La regidora Juana Navarrete del PP creu que el govern no està abordant dèficits bàsics del municipi

10 de juliol de 2024


En l’entrevista de balanç del primer any de mandat, Navarrete ha apuntat la situació de les voreres, la neteja viària o les plagues de paneroles com alguns aspectes que no s’estarien prioritzant.

 

 

La regidora Juana Navarrete del PP creu que el govern no està abordant dèficits bàsics del municipi. En l’entrevista de balanç del primer any de mandat, Navarrete ha apuntat la situació de les voreres, la neteja viària o les plagues de paneroles com alguns aspectes que no s’estarien prioritzant.

En relació amb el pressupost municipal, aprovat recentment, la regidora del PP, Juana Navarrete ha explicat perquè hi ha votat en contra.

En canvi, el PP ha donat suport a les modificacions urbanístiques que s’han aprovat aquest any per permetre el projecte logístic als terrenys de la Tèrmica. Així ho ha justificat la regidora Juana Navarrete.

D’altra banda, Juana Navarrete ha insistit en dues qüestions que en cas de governar, treballarien per aconseguir: una passarel·la per travessar el Foix i el trasllat de la deixalleria. Pel que fa al pas sobre el riu, Navarrete ja ho ha proposat en plens.

El PP també reclama el trasllat de la deixalleria, ja que considera que no ocupa un lloc adequat per la proximitat amb l’escola i els instituts.

Des de Ràdio Cubelles estem oferint un seguit d’entrevistes de valoració del primer any de mandat a l’Ajuntament que podeu recuperar al nostre canal de youtube.


  • BALANÇ MANDAT JUANA NAVARRETE PP.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles