La CUP creu que el govern local no té cap projecte per Cubelles i per això en un any no han presentat cap pla de mandat

5 de juny de 2024


La CUP continua dubtant de la legalitat de l’aprovació provisional del canvi d’usos dels terrenys de la Tèrmica de l’últim ple i assegura que portarà el cas als jutjats.

 

 

 

El regidor Dani Pèrez, qui aquesta legislatura forma part de l’oposició, ha passat per Ràdio Cubelles en l’entrevista de valoració del primer any de legislatura. El cupaire ha carregat contra el govern a qui acusa de donar excuses per no haver presentat encara ni el pressupost ni el pla de mandat.

Dani Pèrez ha reconegut que la regidora d’Hisenda, Alexandra Corvillo, li ha ensenyat un esborrany del pressupost, però segons el regidor de la CUP, el govern hauria d’explicar què farà amb els ingressos que preveu rebre aquest mateix any per la construcció de la Plataforma Logística.

En relació amb el pressupost i el pes de la possible plataforma logística, Dani Pèrez ha cridat l’atenció al PSC pel que considera un canvi d’opinió entre el que defensava abans de les eleccions i el que defensa ara.

La CUP és l’únic partit que s’oposa al projecte de la plataforma logística i retreu al govern d’Unitat Cubellenca, el PSC i Cubelles En Comú que, com a mínim, el municipi no rebi cap projecte propi a canvi. 

Dani Pèrez, regidor de la CUP.

A part d’això, la CUP continua dubtant de la legalitat de l’aprovació provisional del canvi d’usos dels terrenys de la Tèrmica de l’últim ple. Segons Dani Pèrez, la normativa estableix una documentació obligatòria d’intervenció que no es va incloure en l’expedient.

Pèrez ha assegurat que pròximament presentaran el cas als jutjats.

 

Les entrevistes tindran continuïtat cada setmana a partir d’ara amb els caps de llista que van obtenir representació a l’Ajuntament fa un any. La primera valoració va ser amb l'alcaldessa Rosa Fonoll d'Unitat Cubellenca, que es pot recuperar al canal de You Tube de Ràdio Cubelles.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles