L’alcaldessa Rosa Fonoll admet el retard en el pressupost i el PAM després d’un any de mandat

29 de maig de 2024


En la valoració del primer any de legislatura, l'alcaldessa Rosa Fonoll ha reconegut que han patit la intermitència en el càrrec d’intervenció, que els està endarrerint la tramitació del pressupost del 2024, del qual ha avançat que sumarà 25 M€. D’altra banda, Fonoll defensa les decisions en relació amb la plataforma logística i el càmping perquè creu que poden crear llocs de treball.

Entrevista de valoració del primer any de mandat amb l'alcaldessa Rosa Fonoll, d'Unitat Cubellenca

 

 

 

 

L’alcaldessa Rosa Fonoll ha admès el retard en el pressupost i el PAM després d’un any de mandat. En l’entrevista de valoració del primer any de les eleccions municipals, Rosa Fonoll ha reconegut que han patit imprevistos interns, com la intermitència en el càrrec d’intervenció, que els estan endarrerint la tramitació del pressupost del 2024. 

La voluntat política, segons l’alcaldessa, és tenir els comptes a punt aquest mes de juny, a tot estirar al juliol, i ha avançat que s’incrementaran fins als 25 milions d’euros. 

Entre les prioritats d’aquest pressupost, l’alcaldessa Rosa Fonoll ha enumerat diverses qüestions: els jardins de Can Travé, el passeig de Vilanova, l'accessibilitat i els serveis a les platges, l'ombra als patis de les escoles o la piscina coberta amb gimnàs. 

Pel que fa al Pla de Mandat, l’alcaldessa Rosa Fonoll assegura que també el presentaran i inclourà els objectius del govern des d'ara al final de la legislatura.

Qui va ser la cap de llista d’Unitat Cubellenca i guanyadora dels comicis fa un any, ha comentat que està contenta amb la situació del nou pacte de govern amb el PSC i CEC després d'uns mesos per conèixer-se i adaptar-se a les maneres noves de fer.

Entre altres temes, Rosa Fonoll també ha parlat de les decisions urbanístiques en relació amb la plataforma logística i el càmping de Mas Guineu que han marcat l’inici del mandat. L’alcaldessa Rosa Fonoll defensa aquests projectes privats perquè creu que poden crear llocs de treball i disminuir l’atur.

Les entrevistes tindran continuïtat cada setmana a partir d’ara amb cadascun dels caps de llista que van obtenir representació a l’Ajuntament fa un any.


  • ENTREVISTA ROSA UN ANY ELECCIONS 280524.JPG
  • eleccions 28m (Publicació d'Instagram).png
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles