Junts per Cubelles confien a continuar col·laborant amb el govern local després de l'acord pel pressupost 2024

3 de juliol de 2024


El portaveu del grup, Robert Monzonis, ha confirmat en l'entrevista de valoració del primer any de mandat la bona sintonia amb UC, PSC i CEC, però des de l'oposició i sense rebre per ara cap oferta de pacte amb ells. Monzonis també ha revelat que tenen el compromís de col·laborar amb el pròxim pressupost.

 

Junts per Cubelles confien a continuar col·laborant amb el govern local després de l'acord pel pressupost 2024. El portaveu del grup, Robert Monzonis, ha confirmat en l'entrevista de valoració del primer any de mandat la bona sintonia amb el govern d'UC, PSC i CEC, però des de l'oposició i sense rebre per ara cap oferta de pacte. A més, Monzonis també ha revelat que tenen el compromís de continuar treballant amb el govern el pròxim pressupost.

Des de Junts per Cubelles reconeixen un esforç per part del govern d’UC, PSC i CEC i han agraït la mà estesa en l’elaboració dels pressupostos. 

Robert Monzonis de Junts per Cubelles.

Monzonis ha concretat una de les propostes principals que el govern local ha afegit en el pressupost aprovat divendres passat: la compra d’un dron professional per a la Policia Local.

Una segona proposta inclosa en el pressupost és la instal·lació de leds que indiquin els passos de vianants a la C31.

 

D'altra banda, una de les decisions que han marcat l’inici de la legislatura és el canvi d’usos dels terrenys de la Tèrmica per permetre el projecte de plataforma logística. Junts per Cubelles hi ha votat a favor en els plens. Robert Monzonis ha explicat el perquè del seu suport.

En relació amb la consulta sobre la plataforma logística que Junts per Cubelles va proposar en una moció aprovada la legislatura passada, Robert Monzonis manté que seria bo conèixer l’opinió de la gent en un projecte d’aquesta mena.

Des de Ràdio Cubelles estem oferint un seguit d’entrevistes de valoració del primer any de mandat a l’Ajuntament. Ja han passat per aquest espai l’alcaldessa Rosa Fonoll d’UC, Dani Pèrez de la CUP, Jorge Mena de VOX, Narcís Pineda de CEC, Robert Monzonis de Junts per Cubelles o la primera tinent d’alcaldia, Renata Bedós, regidora del PSC. La resta de caps de llista que van obtenir representació a l'Ajuntament també passaran per  Ràdio Cubelles les setmanes següents. Unes entrevistes que podeu recuperar al nostre canal de youtube.


  • ENTREVISTA PRIMER ANY ROBERT MONZONIS JUNTS.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles