El Club tennis Cubelles celebra els seus 25 anys

4 de juliol de 2024


L'entitat, que celebrarà la seva festa d'aniversari aquest dissabte13 de juliol, fa un recorregut per la història des dels seus inicis i fins a dia d'avui durant una entrevista mantinguda a Ràdio Cubelles

ENTREVISTES DEL PROGRAMA ESPECIAL 25 ANYS DEL CLUB TENNIS CUBELLES

 

El Club Tennis Cubelles té marcat al calendari la celebració dels seus 25 anys. La festa commemorativa tindrà lloc aquest dissabte 13 de juliol. Des de l'emissora municipal els vam convidar el passat 30 de maig per parlar del 25è aniversari del club. Durant la conversa els seus integrants van fer un recorregut per la història de l'entitat local des dels seus inicis i fins a dia d'avui. Al programa especial dedicat als 25 anys de l'entitat de Cubelles hi ha participat Josep Almendros, fundador i president del club 1999-2016; Jordi Calvo, actual president que ocupa el càrrec des del 2016; Ana Pérez, secretaria de la junta des de 2023 i encarregada de les xarxes socials i la publicitat de l'entitat i Maria Gracia, vocal de la junta actual i una de les organitzadores del sopar del 25 aniversari.

 

 

En motiu del seu 25è aniversari, l'entitat va tancar el passat 19 de juny la seva temporada amb la celebració de la cloenda del seu projecte 'Tennis i Salut Mental' amb un total de 25 participants provinents de Tarragona, Sant Cugat, Terrassa, Hospitalet de Llobregat, Barcelona i Mataró en representació de diferents clubs socials del territori. A l'acte va assistit l'alcaldessa de Cubelles Rosa Fonoll i el regidor d'Esports, David Kees.

 

Ara l'entitat local té en marxa el seu Casal d'Estiu que realitza des del 25 de juny i que estarà en marxa fins al 2 d'agost. Durant les diferents setmanes els infants podran participar de les activitats programades que passen per taller de sal de colors, taller de pintar samarretes, de pintura o de cuina, tobogan, piscina cada dia, platja dues vegades per setmana, jocs d'aigua, entre d'altres. Pel que fa a les sortides, l'entitat oferirà excursions al Salting Vilanova, Tirolines, Mini-Golf i Calafell Slide.

 

També ha anunciat que el 9 d'agost a les 20:30h oferirà un Torneig de Tenis Nocturn de dobles. La parella campiona serà premiada amb un pernil i la subcampiona amb un xec regal de 20€ amb productes de la marca HEAD. Més informació i inscripcions al telèfon 619508489-938956205. També podeu seguir el seu Instagram (@ctcubelles).

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles