S'inicia la primera Setmana del Pack Antiavorriment de l'Espai Jove

2 de juliol de 2024


Aquest dimarts 2 de juliol, els joves han fet activitats de surf de matí i seguiran amb un taller de bachata a la tarda. La programació, que es portarà a terme fins al 19 de juliol, inclou diverses activitats dirigides a joves a partir de primer d’ESO (o amb el sisè curs de primària acabat). 

Entrevista a Txell Sastre, dinamitzadora de l'Espai Jove

 

Aquest dimarts 2 de juliol ha començat el Pack antiavorriment que ofereix l'Espai Jove. Són un conjunt d’activitats adreçades a joves estan dirigides a joves a partir de primer d’ESO (o amb el sisè curs de primària acabat).

 

L'oferta del pack antiavorriment per a joves passa pel surf, paddle surf, caiac, beach race, jocs de taula, jocs de pistes per Cubelles, tallers artístics o tallers de ball. Aquestes són algunes de les activitats organitzades per la Regidoria de Joventut, a través de l’Espai Jove. 

 

Les activitats es duran a terme del 2 fins al 19 de juliol en horari de matí i tarda i estan dirigides a joves a partir de primer d’ESO (o amb el sisè curs de primària acabat). L’objectiu és el d’oferir als joves alternatives d’oci i esportives durant el mes de juliol, així com donar-los a conèixer les instal·lacions i els serveis que ofereix l’Espai Jove. Txell Sastre, dinamitzadora juvenil de l'Espai Jove.

Els esports aquàtics (surf, paddle surf, caiac, beach race) tindran lloc durant el matí, de 9.45 a 12 h, mentre que a la tarda (entre les 17 i les 20 h) es desenvoluparan les activitats artístiques (tallers de xapes, de grafitis, pintar un quadre, pintar samarretes o pintar un mural). Hi haurà diversos tallers de grafiti els dies 16, 17 i 18 de juliol, de les 18:00 a les 20:00h, amb una pintada final el divendres 19 de juliol a la tarda. Aquesta ha estat una de les demandes dels joves, segons ha apuntat Txell Sastre.

Altres activitats del Pack Antiavorriment són els jocs de rol, de taula i de pistes, així com els tallers de ball (bachata, Hip-Hop i K-Pop). Aquest divendres una de les propostes destacades que l'any passat va funcionar molt bé segons ha dit Sastre és el joc de pistes per Cubelles.

 

L'activitat d'aquesta primera setmana passa amb les activitats aquàtiques els dimarts i dijous al matí, de les 9:45 a les 12:00 h. Mentre que a la tarda, aquest dimarts 2 de juliol hi haurà taller de bachata, de les 18:00h a les 20:00h. Dimecres 3 de juliol, tindrà lloc un campionat de Party, de les 18 a 20:00h. I el dijous 4 de juliol, hi haurà un taller de xapes gratuït de les 17:00h a les 19:00h. I divendres 5 de juliol un joc de pistes per Cubelles de les 18 a 20:00h.

 

Les persones interessades poden inscriure’s fins una setmana abans de l’inici de les activitats a través de la plataforma www.entrapolis.com. Les places són limitades i els participants s’acceptaran per ordre d’inscripció.

 

Podeu sol·licitar més informació al 628834296 i a joventut@cubelles.cat.   


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles