Rosa Fonoll, cap de llista d’UC, defensa una obra de govern que valora en 20M d’euros

26 de maig de 2023


Fonoll també ha respost l’acusació sobre haver frenat la reobertura de l’Aliança que, segons diu, es deu a la mala gestió de la reforma de l’edifici que hauria deixat un forat de gairebé mig milió d’euros.

Entrevista a Rosa Fonoll, cap de llista d'Unitat Cubellenca

 

 

Rosa Fonoll, cap de llista d’UC, defensa una obra de govern que valora en 20M d’euros. Fonoll també ha respost l’acusació sobre haver frenat la reobertura de l’Aliança que, segons diu, es deu a la mala gestió de la reforma de l’edifici que hauria deixat un forat de gairebé mig milió d’euros.

 

En l’entrevista als candidats, Rosa Fonoll d’Unitat Cubellenca ha començat fent una reivindicació dels governs locals dels últims anys.

Rosa Fonoll també ha parlat de la situació que han viscut en l’últim tram del mandat, amb dues dimissions del seu partit i el desacord amb la CUP.

D’altra banda, Rosa Fonoll, cap de llista d’Unitat Cubellenca ha comentat els avantatges que considera que ha guanyat el seu partit presentant-se en coalició amb Junts per obtenir representació al consell comarcal i a la diputació.

Una de les propostes incloses en el programa d’Unitat Cubellenca és el trasllat de l’Ajuntament a Can Travé. Rosa Fonoll, cap de llista.

Rosa Fonoll ha aprofitat l’entrevista també per respondre les acusacions d’haver frenat la reobertura de l’Aliança.

Finalment, entre d’altres qüestions, Unitat Cubellenca aposta per la instal·lació de la plataforma logística als terrenys de la Tèrmica.

L’entrevista a Rosa Fonoll d’Unitat Cubellenca s’ha pogut seguir en directe aquest dijous en diversos canals de Ràdio Cubelles. Ara ja es pot recuperar també a la ràdio a la carta, al You Tube i a les xarxes socials.

 

 


  • IMG_1870.JPG
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles