Robert Monzonis de Junts per Cubelles considera que Cubelles necessita canviar de govern

22 de maig de 2023


Una de les apostes concretes del partit és reobrir el teatre de l’Aliança, que considera tancada per voluntat política de l’alcaldessa Rosa Fonoll.

Entrevista a Robert Monzonis, cap de llista de Junts per Cubelles

 

Robert Monzonis de Junts per Cubelles considera que Cubelles necessita canviar de govern. En l’entrevista a Ràdio Cubelles, Robert Monzonis de JxCub creu que l’Ajuntament s’ha frenat els últims anys i es presenta com l’opció per plantejar maneres diferents per treballar pel municipi. 

Segons Robert Monzonis de JxCub, l’Ajuntament necessita uns lideratges nous que puguin millorar els serveis que rep la població.

Aquest divendres, Robert Monzonis de Junts per Cubelles ha passat per l’entrevista als candidats de Ràdio Cubelles on ha comentat que alguns dels projectes bàsics que comparteixen la majoria dels partits passen per la millora de la seguretat, dels carrers o de la neteja, però ha insistit que cal tenir gent que hi treballi.

Una de les apostes concretes del partit és reobrir el teatre de l’Aliança, que considera tancada per voluntat política de l’alcaldessa Rosa Fonoll.

 

L’entrevista a Robert Monzonis de Junts per Cubelles s’ha pogut seguir en directe aquest divendres en diversos canals de Ràdio Cubelles, tant en l’emissió normal per l’fm, com també per vídeo streaming a Facebook i Instragram. Ara ja es pot recuperar també a la ràdio a la carta, al You Tube i a les xarxes socials.

 

Aquest dilluns serà el torn de Manuel Martínez de Ciutadans. El dimarts vindrà a Ràdio Cubelles, Ester Soler de ERC, dimecres, Renata Bedós del PSC i dijous, Rosa Fonoll d’UC.

 

 

 


  • IMG_1592.JPG
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles