Renata Bedós, cap de llista del PSC, confirma els contactes amb Unitat Cubellenca

2 de juny de 2023


El PSC assegura que no tenen cap decisió presa encara sobre el futur govern local. En una entrevista a Ràdio Cubelles, Renata Bedós, ha explicat que en aquesta primera presa de contacte han fet saber que la seva voluntat és tenir un pes important a l'Ajuntament.

Entrevista a Renata Bedós, cap de llista del PSC

 

Renata Bedós, cap de llista del PSC, ha confirmat els contactes amb Unitat Cubellenca però també que no tenen cap decisió presa sobre el futur govern local.

 

En una entrevista a Ràdio Cubelles, Renata Bedós ha explicat que l’endemà de les eleccions ja es van reunir amb Unitat Cubellenca.

En aquesta primera presa de contacte, segons la cap de llista socialista, han fet saber que la seva voluntat és tenir un pes important.

Renata Bedós, cap de llista socialista, també ha estat clara en rebutjar ampliar a més partits un possible pacte amb Unitat Cubellenca.

Tot i aquesta posició, però, Bedós també ha assegurat que un dels canvis que els agradaria fomentar és el de la relació i la feina conjunta amb els partits de l’oposició.

En aquests contactes amb els altres partits, el PSC també ha volgut deixar clar que no compten amb VOX, amb qui marquen una línia vermella.

 

D’altra banda, des del punt de vista dels socialistes, Renata Bedós ha comentat que preferirien que es pogués tancar el futur govern abans d’arribar al ple d’investidura del 17 de juny.

Per la seva banda, Rosa Fonoll, cap de llista d'Unitat Cubellenca ha ofert una entrevista també aquest dimarts a Ràdio Cubelles on ha prioritzat un pacte amb els socialistes, tot i que no descarta l'entrada també dels socis que han tingut els últims anys.


  • presentació programa PSC 2023
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles