PSC, Cs, JXCub, i la CUP demanen la convocatòria d'una junta de portaveus urgent

18 de maig de 2023


El motiu seria aclarir uns fets ocorreguts durant el darrer ple municipal en relació amb l'exregidora Trini Vicente.

El darrer ple de la legislatura encara cueja. Els grups de l'oposició del Partit Socialista de Catalunya, Ciutadans i Junts per Cubelles i la Cup, com a partit de govern, han entrat una instància aquest dimecres al matí, sol·licitant una junta de portaveus urgent per la mateixa tarda. 


Segons han exposat en roda de premsa Renata Bedós del PSC, Manuel Martínez de C's i Robert Monzonis de JxC, el motiu pel qual demanen la convocatòria és aclarir uns suposats missatges, que hauria enviat l'alcaldessa durant la sessió plenària, que faltarien al respecte de les ja exregidores del consistori Pilar Juste i Trini Vicente. Unes paraules que Vicente ha fet públiques al seu Facebook un cop acabada la sessió.

Els partits signants de la petició d'una Junta de Portaveus lamenten que no s'hagi atès la seva petició, però insisteixen en el fet que es convoqui tan aviat com sigui possible. També han volgut deixar clar que ells renunciarien a les atribucions que els pertocaria per l'assistència en aquest òrgan col·legiat.

 

La convocatòria urgent de la junta de portaveus es convoca automàticament al cap de 15 dies en el cas que l'alcaldia no ho faci expressament abans.

 

L'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, ha declinat fer declaracions sobre aquesta petició.

 

 

Escolta el regidor de Junts per Cubelles, Robert Monzonis.


  • 170523 RDP PSC CS JXCUB JUNTA PORTAVEUS.jpeg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles