Narcís Pineda de Cubelles en Comú Podem reivindica l’obra de govern dels últims anys

22 de maig de 2023


Pineda també defensa que Cubelles necessita més activitat econòmica com la plataforma logística o el càmping que generin feina.

Entrevista a Narcís Pineda, cap de llista de Cubelles En Comú Podem

 

Narcís Pineda de Cubelles en Comú Podem reivindica l’obra de govern dels últims anys. Pineda també defensa que Cubelles necessita més activitat econòmica com la plataforma logística o el càmping que generin feina.

 

En l’entrevista al candidat a Ràdio Cubelles, Narcís Pineda, ha posat una nota alta a la feina feta pel govern d’aquesta legislatura.

Des de Cubelles en Comú Podem també s’ha fet una crida a fer propostes realistes, que siguin sostenibles pel pressupost municipal. Narcís Pineda, cap de llista de Cubelles en Comú Podem, defensa que la inversió públic més important dels pròxims anys hauria de ser el centre esportiu amb la piscina coberta.

Un dels temes que ha estat destacant Narcís Pineda de Cubelles en Comú Podem i ha repetit a l’entrevista és el seu suport cap a projectes d’inversió econòmica que puguin generar feina com la plataforma logística o el càmping de Mas Guineu.

L’entrevista a Narcís Pineda de Cubelles En Comú Podem s’ha pogut seguir en directe aquest dijous en diversos canals de Ràdio Cubelles, tant en l’emissió normal per l’fm, com també per vídeo streaming a Facebook i Instragram. Ara ja es pot recuperar també a la ràdio a la carta, al You Tube i a les xarxes socials.

 

 


  • IMG_1546.JPG
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles