Manuel Martínez, cap de llista de Ciutadans, posa la reforma del clavegueram com la inversió més important que necessita Cubelles

24 de maig de 2023


En l’entrevista a Ràdio Cubelles, Martínez ha criticat el govern local perquè el considera poc transparent i descuidat en les obres públiques.

Entrevista a Manuel Martínez, cap de llista de Ciutadans

 

Manuel Martínez, cap de llista de Ciutadans, posa la reforma del clavegueram com la inversió més important que necessita Cubelles. En l’entrevista a Ràdio Cubelles, Martínez ha criticat el govern local perquè el considera poc transparent i descuidat en les obres públiques.

Manuel Martínez, cap de llista de Ciutadans, ha concretat que la seva prioritat és que es faci una reforma de la recollida de les aigües residuals.

Martínez ha comentat en l’entrevista a Ràdio Cubelles que Ciutadans també proposa una auditoria per examinar les obres públiques que considera que s’estan gestionant de manera deficient.

Pel que fa al pla general, Manuel Martínez de Ciutadans ha insistit que cal resoldre nombroses mancances abans de proposar un creixement urbanístic.

Sobre l’Institut Les Vinyes, Manuel Martínez no està d’acord amb la requalificació dels terrenys que s’ha aprovat aquesta legislatura.

 

L’entrevista a Manuel Martínez de Ciutadans s’ha pogut seguir en directe aquest dilluns en diversos canals de Ràdio Cubelles. Ara ja es pot recuperar també a la ràdio a la carta, al You Tube i a les xarxes socials.

 

 


  • IMG_1658.JPG
  • IMG_1653.JPG
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles