La CUP considera que la gestió de l’Ajuntament és millorable

18 de maig de 2023


El cap de llista, Daniel Pèrez, també proposa una comunitat energètica local com un dels punts destacats del programa electoral.

Entrevista a Dani Pèrez, cap de llista de la CUP

 

En l’entrevista al candidat de la CUP, Dani Pèrez ha aprovat l’últim mandat però apunta mancances en alguns aspectes del funcionament del consistori.

 

A més, Dani Pèrez, cap de llista de la CUP, ha parlat d'una "crisi de recursos humans" a l'Ajuntament durant la legislatura que hauia causat problemes en el dia a dia de diverses àrees fins al punt que, segons Pèrez, se'ls hauria arribat a oferir portar la regidoria, una proposta que després els haurien retirat. 

 

Els últims anys, Daniel Pèrez de la CUP s'ha fet càrrec de les regidories de Memòria Històrica i Transparència, creades de nou en la seva entrada al govern, de les quals se'n sent parcialment satisfet. Segons ha revelat a l’entrevista de Ràdio Cubelles, l’alcaldessa Rosa Fonoll els va frenar un projecte per al fortí de la Mota relacionat amb la Guerra Civil.

En matèria de transparència, Daniel Pèrez creu que s’ha de seguir insistint en una millora i ha tornat a acusar d’incompliments per part de membres del govern en relació amb informació demanada sobre la plataforma logística.

 

Pel que fa al programa electoral, un dels projectes que proposa la CUP és la creació d’una comunitat energètica local que serveixi per abaratir els preus actuals.

L’entrevista a Daniel Pèrez de la CUP s’ha pogut seguir en directe aquest dimecres en diversos canals de Ràdio Cubelles, tant en l’emissió normal per l’fm, com també per vídeo streaming a Facebook i Instragram. Ara ja es pot recuperar també a la ràdio a la carta, al You Tube i a les xarxes socials.

 

Aquest dijous passarà per Ràdio Cubelles en Narcís Pineda de CECP i divendres, Robert Monzonis de JxCub.

 

 


  • 170523 ENTREVISTA CUP (2).JPG
  • 170523 ENTREVISTA CUP (1).jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles