El debat electoral confronta els caps de llista de Cubelles

24 de maig de 2023


Aquest dimarts s’ha celebrat el debat, organitzat per Ràdio Cubelles i emès també pel Canal Blau, en què han participat els 7 caps de llista dels partits que tenen representació, CUP, CECP, JxCub, Cs, ERC, PSC i UC i s’ha donat veu al principi i al final al PP i VOX, els dos partits que actualment no són a l’Ajuntament.

Debat electoral #28MCubelles

 

El debat electoral ha confrontat els caps de llista de Cubelles. Aquest dimarts s’ha celebrat el debat, organitzat per Ràdio Cubelles i emès també pel Canal Blau, en què han participat els 7 caps de llista dels partits que tenen representació, CUP, CECP, JxCub, Cs, ERC, PSC i UC i s’ha donat veu al principi i al final al PP i VOX, els dos partits que actualment no son a l’Ajuntament.

 

El debat s’ha dividit en 5 blocs, a l’inici dels quals s’ha fet una votació a mà alçada per saber la posició de cada partit. La primera part ha estat dedicada a valorar el mandat dels últims quatre anys. El segon bloc ha inclòs diverses qüestions sota el títol d’Economia i Comerç entre les quals, la possible Plataforma Logística. En la tercera part temàtica s’han agrupat les propostes i idees sobre Seguretat Ciutadana i Serveis Socials. En un quart bloc s’ha parlat d’Urbanisme i de Medi Ambient. Finalment el cinquè bloc s’ha dedicat a Ensenyament, Cultura i Esports.

 

En acabar, els 9 caps de llista han fet una valoració per a Ràdio Cubelles.

 

Rosa Fonoll d’Unitat Cubellenca.

 

Renata Bedós del PSC

 

Ester Soler d’ERC

 

Manuel Martínez de Ciutadans.

 

Robert Monzonis de Junts per Cubelles.

 

Narcís Pineda de Cubelles en Comú Podem.

 

Daniel Pèrez de la CUP.

 

Jorge Mena de Vox.

 

Juani Navarrete del PP.

 

El debat sencer es pot recuperar a radiocubelles.cat i al you tube del Canal Blau.

 

 


  • DEBAT 28M CUBELLES (1).jpeg
  • DEBAT 28M CUBELLES (2).jpeg
  • DEBAT 28M CUBELLES (3).jpeg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles