Xènia, guanyadora del Talent's Cubelles de la XIII Festa Jove

19 de juliol de 2022


La jove de 22 anys va mostrar el seu talent amb una performance que va combinar cant i ball oferint un medley dels seus tres singles d'estil Pop

Entrevista a Xènia, guanyadora de Talent's Cubelles

 

Xènia ha estat la guanyadora del Talent's Cubelles organitzat per l'associació Joves de Cubelles dins la programació de la XIII Festa Jove de Cubelles. La jove de 22 anys va mostrar el seu talent, a través d'una performance cantant i ballant temes dels seus tres singles d'estil Pop: Ikigai,V.A.D i Ardor. La plaça del Mercat acollia el passat diumenge 17 de juliol, a les 22 h, la segona edició del Talent's Cubelles. Un concurs que va presentar Javi Pérez i en el qual els joves de 12 a 29 anys que volguessin podien mostrar el seu talent. Un jurat d'artistes encapçalats pel mag Dani Sánchez o la cantant Lidia Ruiz van ser els encarregats de decidir els guanyadors. 

 

Trajectòria de la Xènia

La Xènia es va formar en cant, ball i interpretació a l'Escola Coco Comín de Barcelona, i internacionalment a acadèmies de ball com ara 1 Million Dance Studio, Élite Estudio, Prepix Studio i The Lab Studios. Va iniciar-se com a artista amb la publicació de 'Dance covers' de música K-Pop, estil que ha aplicat a la seva carrera musical des del seu primer single 'Ikigai'. Va seguir amb 'V.A.D' i 'Ardor', segon i tercer single. Tot plegat de la mà de Ten Productions i el seu segell Optima Music que van descobrir el seu talent a través dels vídeos penjats per Xenia al seu canal de YouTube.

Durant l'entrevista mantinguda a Ràdio Cubelles, la Xènia, parla de la seva trajectòria que conté influències coreanes. Durant la conversa fa un repàs als seus tres singles publicats on Xènia canta en  castellà, anglès i coreà. Al llarg de l'entrevista la jove de Parets del Vallès anuncia que treballa en el seu quart single que preveu que podria sortir publicat al setembre i en el que cantarà també en català.

 

Xarxes socials:
- Instagram: @xenia_shining ( https://www.instagram.com/xenia_shining/ )
- TikTok: @xenia_shining ( https://www.tiktok.com/@xenia_shining )
- YouTube: Xenia Official ( https://youtube.com/c/Xenia_Official )

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles