Xavier Grau ha anunciat en el ple d’aquest dimarts que deixa l’acta de regidor

20 de febrer de 2019


La voluntat del regidor del PSC és que en els propers plens ocupi el seu lloc Renata Bedós, qui va ser la número 3 el 2015 i que serà la cap de llista dels socialistes a les eleccions.

Xavier Grau ha anunciat en el ple d’aquest dimarts que deixa l’acta de regidor. La voluntat del regidor del PSC és que en els propers plens ocupi el seu lloc Renata Bedós, qui va ser la número 3 el 2015 i que serà la cap de llista dels socialistes a les eleccions. Així ho ha confirmat en declaracions a Ràdio Cubelles.

El calendari és ajustat i els socialistes es quedaran sense representació almenys en el proper ple, però fins i tot es podria donar el cas que Renata Bedós no pugui entrar fins al mateix mes de maig.

Xavier Grau va entrar a l’Ajuntament l’any 1999 amb el grup Iniciativa per Cubelles al costat de Mònica Miquel i Pilar Gonzàlez.

La legislatura següent ja es va presentar amb el PSC, de qui ha estat cap de llista en una ocasió, el passat 2015. Xavier Grau s’ha mostrat satisfet del seu pas per l’Ajuntament.

En el ple d’aquest dimarts ha explicat públicament que deixa els plens i s’acomiada de la política local a primera línia.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles