Turisme programa visites guiades a la recerca de l'abellerol

1 de juny de 2021


L'activitat, que permet observar aquesta espècie d'au migratòria que viu en l’entorn del riu Foix, és gratuïta i es realitzarà tots els dimecres fins al 21 de juliol

La regidoria de Turisme ha posat en marxa una nova programació de les visites guiades a la recerca de l’abellerol. Les sortides per poder observar aquesta espècie d’au que viu en l’entorn del riu Foix tenen lloc tots els dimecres a la tarda fins el 21 de juliol amb grups reduïts i places limitades.  

 

La visita consisteix en un recorregut per la zona agrofluvial de Cubelles, interpretant el paisatge i descobrint les diferents espècies de flora i fauna. La visita permetrà conèixer els antecedents del municipi, els usos agrícoles que encara s’hi fan i les transformacions que ha esdevingut el territori i s’arribarà fins a una de les colònies d’abellerols (espècie d’au protegida d’origen africà) més importants al Penedès que venen a passar l’estiu i crien al nostre municipi. Tota una oportunitat per observar, de ben a prop, un ocell molt esquiu. També es podrà observar verdum, mussols, cueretes, diferents tipus de coloms i, si hi ha sort, conills i guineus.

 

Imma Laborda, tècnica de Turisme de l'Ajuntament de Cubelles n'ha donat més detalls.

Les persones interessades a participar de l'activitat, cal que realitzin una inscripció prèvia a través d’un formulari web des de l’apartat d’agenda de la web de l’Ajuntament. Les visites estan programades tots els dimecres fins el 21 de juliol a les 19.30 h. i el punt de trobada és la plaça del Mercat. La durada de la visita és de 1.30 h. - 2 h. aprox.

 

Es tracta d’una activitat adreçada a majors de 14 anys. Es recomana portar pantalons llargs, sabates de trekking i aigua de manera obligatòria, i opcional prismàtics. Altres aspectes a tenir en compte per part dels participants a l’activitat són els següents:

-S'ha d'utilitzar mascareta durant tota la visita

-S'ha de mantenir la distància de seguretat de 2 metres amb altres participants durant el recorregut.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles