Visita al Foix 'Amfibis i rèptils de la desembocadura', aquest diumenge 22 d'agost

19 d'agost de 2021


El cicle d'activitats gratuïtes 'El Foix ens ensenya' organitzades per la regidoria de Turisme es tancarà el 29 d’agost amb un taller titulat 'La vegetació i la fauna de la desembocadura del riu Foix'

Aaron Marcos, una de les persones que imparteix l'activitat 'El Foix ens ensenya'

 

Aquest diumenge 22 d'agost es portarà a terme una nova activitat gratuïta de la programació 'El Foix ens ensenya' que organitza la regidoria de Turisme. En aquesta ocasió serà una visita al Foix per conèixer els amfibis i rèptils que es troben a l'espai natural. Els participants descobriran els rèptils de l'espai i com viuen, tant espècies invasores com autoctones. La visita guiada anirà a càrrec dels gestors d'un centre de recuperació que portaran animals en recuperació per poder observar-los d'aprop.

 

La visita consisteix en una passejada per l'entorn de la desembocadura i part dels marges del riu Foix. La passejada tindrà varies parades on es faran explicacions sobre l'espai, l'ecologia i les actuacions de recuperació que s'hi duen a terme. També es dotarà a les visites de material òptic (telescopi i prismàtics) el que permetrà una observació i una experiència amb els ambifis i rèptils molt propera.

 

El punt de trobada és l'Oficina Turisme Platja  (Av. Mediterrani s/n - Platja Llarga), a les 10.00 h. La durada de l'activitat és de 2 h. aproximadament. Es tracta d'una activitat gratuïta adreçada a adults i infants majors de 8 anys. Es recomana portar calçat adequat, aigua, crema solar, gorra i prismàtics. Les inscripcions cal realitzar-les a través de l'apartat de l'agenda del web de l'Ajuntament (cubelles.cat).

 

La programació de les activitats 'El Foix ens ensenya' es tancarà el diumenge 29 d’agost amb un taller titulat La vegetació i la fauna de la desembocadura del riu Foix. Es tracta d'una activitat de descoberta de la vegetació i la fauna que viu en aquest espai. Es descriuran les plantes i els animals presents o que, per al contrari, no hi són i haurien de ser. Les inscripcions s'han de formalitzar al web (cubelles.cat).

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles