Visita d'Angelique Pfitzner i Carme Peña al Centre Social Joan Roig i Piera, aquest divendres 20 d'octubre

20 d'octubre de 2023


Serà a les 18:00 h amb la col·laboració de l'associació literària Libertània i Bodegues Torres, que oferiran un Tast de vi

L'acte organitzat a la biblioteca municipal Mn. Joan Avinyó es trasllada per causes alienes a l'organització al Centre Social Joan Roig i Piera. La biblioteca municipal romandrà tancada aquest divendres 20 d'octubre de forma puntual, i tornarà a obrir en el seu horari habitual dissabte 21 al matí.

L'autora de novel·la negra Angelique Pfitzner presenta la seva última novel·la fins al moment, "Matilde". L'escriptora nascuda a Múnic (Alamània), és comissaria del Festival Lloret Negre, jutge literari i membre de la junta del Festival de novel·la negra del Garraf Cubelles Noir. 'Matilde' és una novel·la històrica que ens recorda que la memòria no ha de caure en l'oblit ha expressat Angelique Pfitzner.

 

Angelique Pfitzner, ha explicat com va començar el seu interès per l'escriptura.

 

Pfitzner ha posat a disposició els medis de contacte per saber més de les seves pròximes novetats.

 

També presenta la seva novel·la Carmen Peña, escriptora i col·laboradora del Diari Vilanova que va estar actiu fins a l'any 2018. "El pantano" és el nom del seu últim llançament, on donarà a conèixer més detalls aquest divendres 20 d'octubre a les 18:00 h. al Centre Social Joan Roig i Piera.

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles