Unitat Cubellenca, PSC, VOX, Cubelles en Comú i el PP demanen la dimissió al regidor de la CUP per uns tuits relacionats amb Alejo Vidal-Quadras

17 de gener de 2024


ERC és l’únic partit que se n’ha desmarcat votant-hi en contra i Junts per Cubelles s’ha abstingut. Les conseqüències de les mocions, però, no van més enllà que un advertiment públic del ple cap al regidor Dani Pèrez. Per la seva banda, la CUP de Cubelles ha publicat un comunicat on referma el suport al seu regidor i demana la dimissió dels regidors del govern per “blanqueig del franquisme”.

PLE MUNICIPAL 16/01/2024

 

En el ple d’aquest dimarts s’han aprovat dues mocions dirigides contra el regidor cupaire Dani Pérez. La lectura tant del govern com de VOX és que Dani Pèrez hauria incomplert el Codi Ètic de l’Ajuntament amb la publicació d’uns tuits on deia “Avui farà un bon dia” compartint la notícia del tret que havia rebut Vidal-Quadras i, unes hores més tard, publicant que “Sembla que no farà tan bon dia”. Dani Pèrez, però, va esborrar la publicació original uns dies més tard i, actualment, no es pot consultar.

 

Inicialment, s'ha debatut la proposta de VOX per reprovar al representant de la CUP.

Jorge Mena, regidor de VOX

Dani Pèrez de la CUP.

 

A última hora, el govern d’Unitat Cubellenca, el PSC i Cubelles en Comú ha presentat per urgència una moció amb el mateix propòsit que la de VOX, en què s’ha qualificat la conducta del regidor Dani Pèrez de “reprovable” i “menyspreable” i li ha demanat la dimissió. 

Renata Bedós, regidora del PSC en nom de tot el govern.

Dani Pèrez de la CUP.

 

El govern ha justificat la seva proposta per no haver de donar suport directe a la moció de VOX, tot i que s’ha aprovat gràcies a l’abstenció del govern i de Junts per Cubelles.

Renata Bedós, regidora del PSC.

Narcís Pineda, de Cubelles en Comú.

La resposta del regidor de la CUP, Dani Pèrez.

 

Per la seva banda, ERC és l’únic partit que s’ha desmarcat votant en contra en les dues mocions dirigides al regidor de la CUP.

Ester Soler, regidora d’ERC.

En canvi, el PP ha donat suport en les dues mocions i Junts per Cubelles ha optat per l’abstenció.

 

La diferència principal entre les dues mocions és que la de VOX n’ha demanat la reprovació i la del govern, la dimissió. Tanmateix, les mocions no tindran més conseqüències, ja que depenen de la voluntat del regidor Dani Pèrez, qui ja ha dit que no pensa plegar i que, a més, té el suport del partit, tal com ha fet públic en un comunicat aquest dimarts a la nit.

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles