Els Castellers del Foix de Cubelles viuen l'experiència de ser presents al Concurs de Castells de Tarragona

4 d'octubre de 2022


Els locals van vestir diumenge la camisa verda i van col·laborar fent pinya amb els Castellers de Vilafranca, un dels padrins de la colla cubellenca i guanyadors del XXVIIIè del Concurs de Castells que sumen el seu dotzè triomf al certamen tarragoní

Notícia Els Castells del Foix fan pinya amb els Castellers de Vilafranca

 

Una trentena d'integrants dels Castellers del Foix de Cubelles han viscut l'experiència de ser presents al Concurs de Castells de Tarragona celebrat diumenge 2 d'octubre a Tarragona. Ho han fet col·laborant a la pinya dels Castellers de Vilafranca, un dels padrins de la colla cubellenca i guanyadors del certamen tarragoní. Els de la camisa verda sumen el seu dotzè triomf. La colla Joves Xiquets de Valls han aconseguir el segon lloc i la Colla Vella ha completat el podi.

 

Els Castellers del Foix mantenen els seus assajos i es preparen per participar aquest diumenge 9 d'octubre a la Diada de la Festa Major de Molins de Rei. En una conversa mantinguda a Ràdio Cubelles, Àngel Moreno, cap de colla dels Castellers del Foix ha explicat que volen provar de completar la torre de 6 que van aconseguir descarregar per primera vegada per la Diada Castellera del mes de juny.  

 

 

Loteria de la grossa dels Castellers del Foix amb la imatge de la Torre de 6 carregada

Els Castellers del Foix ja venen la loteria de la colla de la Grossa de cap d'any. Cada butlleta té un preu de 3€ i es fa un donatiu a la colla d'1€ i es juguen 2€, a repartir entre els 10 números que hi ha a la butlleta (es juguen 20 cèntims d'euros per número). Qui en vulgui es pot posar en contacte amb la colla local.  Amb els beneficis de la loteria, la colla vol renovar els casc de la canalla. Els Castellers del Foix de Cubelles han triat la imatge de la Torre de 6 carregada que acompanya els números de la seva loteria perquè doni sort de cara al sorteig de la grossa de Nadal.

 

Pel que fa a les darreres actuacions abans de tancar aquesta temporada, a banda de l'actuació d'aquest diumenge 9 d'octubre a Molins de Rei, la colla local té previst actuar el 15 d'octubre a Les Massuques i el 22 d'octubre a l'Eixample de Barcelona.

Entrevista a Àngel Moreno, cap de colla dels Castellers del Foix


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles