Un veí denuncia l’incompliment de la llei d’accessibilitat i la vulneració de drets dels infants per la manca de parcs inclusius

27 de novembre de 2023


La denúncia s’ha presentat davant de la Generalitat pel que consideren una falta molt greu i també reclama que s’aturi qualsevol projecte constructiu que no tingui en compte elements inclusius als parcs infantils.

Entrevista a José Romero, qui reclama parcs infantils inclusius

 

Un veí denuncia l’incompliment de la llei d’accessibilitat i la vulneració de drets dels infants per la manca de parcs inclusius. La denúncia s’ha presentat davant de la Generalitat pel que consideren una falta molt greu i també reclama que s’aturi qualsevol projecte constructiu que no tingui en compte elements inclusius als parcs infantils.

Es tracta d’una iniciativa particular de José Romero, qui fa setmanes ja va fer pública la seva reclamació a Ràdio Cubelles i qui, malgrat el compromís del govern local d’incloure aquest tipus elements d’ara en el futur, ha anat més enllà amb l’objectiu d’aconseguir un parc inclusiu a Cubelles.

En una entrevista a Ràdio Cubelles, José Romero, ha assegurat que ja ha presentat aquesta denúncia.

Romero reconeix que és una mancança generalitzada que afecta a tots els pobles i no només a Cubelles.

Tot i aquesta realitat, Romero insisteix que hi ha lleis i ordres governamentals que obliguen a anar incorporant elements inclusius.

José Romero, qui denuncia aquestes mancances, també ha destacat que en l’ampliació de la reforma del passeig Marítim s’hi ha inclòs el canvi d’un dels parcs infantils, però no s’hi ha previst cap element inclusiu.

 

Per la seva banda, el govern municipal manté el seu compromís d'incloure jocs d'aquest tipus a partir d'ara en els futurs parcs que es vagin projectant.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles