Un grup voluntari continua treballant en l’elaboració de mascaretes

27 d'abril de 2020


La Loli Hidalgo i la Marisa Ortiz són dues de les impulsores d'aquest grup de voluntàries de Cubelles que han fet un bon balanç de la seva experiència

La situació d’emergència pel Coronavirus provoca dies de desconcert, però també fa sortir la vessant més solidària de les persones. Una de les accions solidaries a Cubelles és la que realitza el grup de cosidores voluntàries que porten des del principi del confinament cosint mascaretes. Ja en porten milers de mascaretes fetes de totes les mides i colors. Des de fa uns dies també estan confeccionant mascaretes infantils que es poden recollir a l’Ajuntament de Cubelles. (pl. de la Vila, 1), de dilluns a divendres de 8,30 a 14,30h. 

 

La Loli Hidalgo i la Marisa Ortiz són dues de les impulsores del grup de voluntàries de Cubelles que teixeixen material sanitari per al municipi i centres de salut. Ara fa uns dies van ser les protagonistes de “L’entrevista confinada” que ofereix el canal youtube de l'Ajuntament. Durant la conversa les dues voluntàries van parlar de l'origen d’aquesta iniciativa solidària explicant com va començar tot i de quina manera, vist l'interès, es va crear un grup de whatsapp per tal d’organitzar-se.

Les dues cosidores han fet un bon balanç de la seva experiència.

 

De moment, gràcies a la bona acollida que ha tingut la iniciativa són moltes mans les que treballen en el projecte. De fet, ara mateix són unes 30 dones les que prenent part d’aquesta iniciativa nascuda a principis del confinament, i ja porten milers de mascaretes solidàries fetes de roba que es continuen repartint des de l’Ajuntament de Cubelles. 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles