L'Ajuntament ultima els detalls perquè els xiringuitos de les platges puguin obrir al públic el proper dia 15

11 de juny de 2020


La regidoria de Turisme impulsa la campanya 'Jo em quedo a Cubelles', amb l'objectiu de promoure el comerç local

La regidoria de Turisme està ultimant els darrers detalls perquè els xiringuitos, o guinguetes, de les platges del municipi puguin obrir al públic el proper dia 15, respectant les mesures de seguretat que requereix l’actual situació sanitària. La regidoria de Turisme, a més, segueix a l'espera que el departament de Costes es pronunciï sobre el permís per ampliar la superfície d'aquests establiment, tal com ja passa amb les terrasses de bars i restaurants, en ser competència del ministeri de Transició ecologica.

Trini Vicente és la regidora de Turisme, comerç i fires.

Paral·lelament, la regidoria de Turisme està posant en marxa una campanya que, sota el títol Jo em quedo a Cubelles, convida als residents al municipi a passar les vacances a la vila per tal d'impulsar el comerç local.

L’objectiu d’aquesta campanya és promocionar els actius turístics del municipi, a tot els nivells, mitjançant un acurat treball de disseny gràfic que serà extrapolable als diversos esdeveniments que se celebrin a la vila. Es farà tant a través de les xarxes socials com amb publicitat estàtica als carrers i comerços.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles