El Club Marítim Cubelles té a punt la programació del 78è Campionat d'Espanya de Patí a Vela Sènior

28 de juliol de 2021


L'esdeveniment dins els actes de celebració del cinquantenari del club es celebrarà a la vila del 29 juliol a l'1 d'agost, i inclou dins la seva programació una recollida de plàstics a la platja de Cubelles

Des d'aquest dijous 29 de juliol i fins al diumenge 1 d'agost tindrà lloc a Cubelles el 78è Campionat d'Espanya de Patí a Vela. L'esdeveniment està organitzat per al Club Marítim Cubelles, a través de la delegació de la Reial Federació Espanyola de Vela, i compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela. 

 

Aquest serà el tercer Campionat d'Espanya de patí a vela que organitza el Club Marítim Cubelles que es troba commemorant els seus 50 anys. El primer data de l'any 1986, ara fa 35 anys, i que va registrar victòria de Jordi Lamarca. Posteriorment, l'any 2006, ara fa 15 anys aquest 2021, el Club Marítim Cubelles organitzaria el seu segon campionat d'Espanya que, en aquella ocasió, acolliria tant la modalitat sènior com la júnior. En aquella edició, el guanyador oficial final va ser Carlos Crespo, del Club Natació Badalona, qui va sumar el seu segon títol estatal, ja que l'anterior l'havia conquerit el 2003. quant al vencedor de la modalitat júnior, aquest va ser el regatista de Club Nàutic Masnou, Bru Riera.

 

En l'edició d'aquest 2021, l'organització ha volgut accentuar especialment la condició ecològica de la competició i, en aquest sentit, en el cartell del Campionat han destacat el lema "un campionat sostenible, sense residus i respectuós amb el medi ambient". Laia Boleda, encarregada d'actes socials del Club Marítim Cubelles ha explicat alguns dels detalls d'aquest campionat.

 

Des del Club s'organitzaran els diferents àpats adreçats als regatistes participants al Campionat. Mentre que les diferents regates tindran lloc a partir de les 15.00h. 

Laia Boleda també ha detallat com s'han previst els allotjaments dels regatistes participants.

El lliurament de premis del 78è Canpionat d'Espanya de Patí a Vela està previst que es porti a terme el diumenge 1 d'agost cap a les 18.00h., segons ha anunciat Laia Boleda. 

D'altra banda, una exposició sobre els 50 anys del Club Marítim Cubelles va encetar el 12 de juliol la programació de la Festa Major petita de Cubelles, que organitza l'Ajuntament de Cubelles. La mostra, que estarà instal·lada fins al 31 de juliol a la sala d'exposicions del Centre Social, conté una norantena de fotografies que repassen la història de l'entitat. Durant el recorregut de l'exposició els visitants poden accedir, a través d'uns codis QR, a més material fotogràfic, vídeos i cartells històrics de diferents esdeveniments celebrats durant aquestes cinc dècades. 

 

Programació del LXXVIII Campionat d'Espanya de Patí a Vela organitzat pel Club Marítim Cubelles

 

Dijous 29 de juliol de 2021

De 10.00 h. a 14.00 h. Registre de participants i control d'equipaments.
15.00 h. Señal d'atenció primera prova del dia.


Divendres 30 de juliol de 2021

11.00 h. Recollida de plàstics a la platja de Cubelles. 

14.00 h. Señal d'atenció primera prova del dia.


Dissabte 31 de juliol de 2021

14.00 h. Señal d'atenció primera prova del dia.


Diumenge 01 d'agost de 2021
14.00 h Señal d'atenció primera prova del dia.
18.00 h. Entrega de premis

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles