Torna la Cursa del Puig de Tiula el pròxim diumenge 20 d'octubre amb la 9a edició que mantindrà els 3 recorreguts.

19 de setembre de 2019


Les inscripcions ja estan obertes amb una previsió d'arribar als 500 participants, que seria un rècord absolut

Escolta l'entrevista amb Jorge Mato membre d'ACTIVAT entitat organitzadora

 

La cursa ofereix tres tipus de circuits, La Tiula el recorregut clàssic de 9 quilòmetres que manté el circuit habitual que puja al puig de Tiula i torna cap al poliesportiu. La Tiula XL la cursa de 15 quilòmetres, amb un recorregut exigent perquè anirà alternant pujades i baixades que sumen un desnivell positiu de 600 metres. I la caminada amb el mateix recorregut que la Tiula de 9 km, però sense l'aspecte competitiu.

 

La cursa del puig de Tiula arrencarà diumenge 20 octubre a dos quarts de nou amb la sortida de la caminada. A dos quarts de deu es donarà la sortida de la cursa de 15 quilòmetres i a les deu serà el torn de la cursa de 9 quilòmetres. D'aquesta manera es garanteix que tots els participants podran corre sense que és formí cap embús a la muntanya i a la vegada l'arribada al poliesportiu sigui simultània.


Les inscripcions ja estan obertes a la seva web cursapuigdetiula.cat, aquest any l'entitat ha augmentat els participants fins als 500 després que en la temporada anterior s'arribés a tancar la inscripció uns dies abans en arribar els 400 corredors previstos.
La cursa lliurarà un total de 32 premis i els corredors gaudiran de diferents serveis així com de la bossa del corredor que inclourà productes dels patrocinadors.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles