Tertúlia del Voluntariat per la Llengua, aquest dijous 26 de maig

25 de maig de 2022


Serà a les sis de la tarda, al Centre Social (c. de Josep Roig i Piera, 3-5) i es parlarà sobre 'La història de l'Esperanto: la creació, l'alfabet, els parlants...'

Torna una nova tertúlia mensual del Voluntariat per la LLengua d'aquest mes de maig serà el dijous 26. Serà a les sis de la tarda, al Centre Social (c. de Josep Roig i Piera, 3-5).
 
A la tertúlia del mes passat no van poder parlar del tema que tenien previst 'La història de l'Esperanto: la creació, l'alfabet, els parlants... Així que, a banda d'altres temes que puguin sortir, els participants a la tertúlia, descobriran i compartiran les curiositats sobre aquesta llengua construïda amb la voluntat de ser internacional.
 
L'última trobada de les tertúlies del VxL d'aquest curs serà el dijous 30 de juny i ho celebraran amb un brindis a la salut de la llengua i de totes les parelles lingüístiques. 
 
Joc de preguntes Un cop de mà. Rumia i encerta-la
 
Des del Voluntariat per la Llengua us conviden que obriu aquest enllaç en què trobareu una notícia que han publicat des del seu web relacionada amb un joc de preguntes Un cop de mà. Rumia i encerta-la!, que us pot servir per aprendre o reforçar més els vostres coneixements lingüístics. Cliqueu AQUÍ
 
Si us agrada i voleu jugar-hi cada mes, us hi podeu subscriure i, des del Consorci per a la Normalització Lingüística, us l'enviaran directament a la vostra bústia (us hi podeu subscriure AQUÍ).
 
Apropem la Llengua a Ràdio Cubelles
Des de Ràdio Cubelles us oferim un espai radiofònic que apropa la llengua catalana amb la participació de la Queti Vinyals del Consorci per a la Normalització lingüística del Garraf i Vilanova i la Geltrú i conduït per l'Àngels Fuster, directora de Ràdio Cubelles.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles