Un 2% de la població participa de l'enquesta d'habitatge de lloguer assequible

17 de juny de 2021


El resultat de les dades obtingudes es presentaran a la Generalitat i a les diferents promotores sense ànim de lucre amb qui l'Ajuntament ha estat en converses des de començaments del mandat municipal

Aquest dimecres 16 de juny s'ha tancat el període d'inscripcions de l'enquesta d'habitatge de lloguer assequible impulsada al mes de març per l'àrea local d'Habitatge de l'Ajuntament de Cubelles. El consistori ha volgut agrair públicament la participació tant a les persones que hi han pres part (2% de la població) com a la resta de col·laboradors/es que hi han treballat.

 

Aquesta proposta ha estat impulsada per l'àrea local d'Habitatge, encapçalada per la regidora Alexandra Corvillo, amb l'objectiu de conèixer la demanda de lloguer social al municipi. Amb les dades obtingudes, el consistori disposarà d'una sèrie d'ítems per extreure una radiografia tant de la necessitat habitacional existent a la vila com dels col·lectius interessats, segmentats per edats i ingressos econòmics, entre d'altres. De fet, al qüestionari se sol·licitava, per exemple, l'interès real d'accés a lloguer social, el nombre d'habitacions requerides, el total de membres que conformen la unitat familiar i els ingressos bruts aproximats dels seus integrants.

 

Un cop tancada l'enquesta, el següent pas, segons va anunciar l'Ajuntament en el moment d'activar el formulari, serà el d'analitzar les dades obtingudes sobre la tipologia i la dimensió de la demanda per després presentar-les a la Generalitat i a les diferents promotores sense ànim de lucre amb qui l'àrea local d'Habitatge ha estat en converses des de començaments del mandat municipal i, d’aquesta manera, avançar en la confecció d'una proposta detallada que doni sortida a les peticions de la població de la vila i sigui, al seu torn, socialment beneficiosa per a totes les parts implicades. En una entrevista realitzada a Ràdio Cubelles la regidora de l'àrea local d'Habitatge, Alexandra Corvillo, manifestava aquesta necessitat de lloguer assequible al municipi.

 

D’aquesta manera, el govern confia avançar en una proposta detallada que doni sortida a les peticions de la població i sigui socialment beneficiosa per a totes les parts implicades. El preu de lloguer d’aquests habitatges, que el marca la Generalitat, estaria al voltant dels 350€.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles