Tallers i presentacions per dinamitzar els pressupostos participatius

30 d'agost de 2018


L’Ajuntament té a punt diverses trobades amb grups d’edat i entitats per tal de donar a conèixer els pressupostos participatius i recollir propostes. Fins el 16 de setembre estarà oberta la fase de recollida de propostes.

La regidoria de participació ciutadana continua la campanya per recollir propostes pels pressupostos participatius del 2019. Per tal que tothom conegui el funcionament i pugui aportar les seves idees d'inversió s'han programat activitats i tallers dirigits a col·lectius de la vila. La primera cita serà el 5 de setembre amb uns tallers de pressupostos participatius adreçat a joves i entitats juvenils el dimecres 5 de setembre a les 18h al local de l’Espai Jove. L'endemà, el dijous 6 de setembre es farà el mateix taller però adreçat a la gent gran (al 2n pis del Casal de la Gent Gran), a les 17h. I seguidament, el mateix dijous 6 de setembre, el taller també es farà arribar a les associacions veïnals i la resta d'entitats, a partir de les 18:30h. Per tal de participar-hi l'Ajuntament demana una inscripció prèvia ja que els aforaments són limitats. A més a la Festa de la Verema hi haurà un punt d’informació i recollida de propostes actiu els tres dies que duri l’esdeveniment a la plaça del mercat, el 7, 8 i 9 de setembre. Després als Instituts també s’habilitarà un punt d’informació els dies 13 i 14 de setembre per recollir propostes en paper.

 

El regidor de participació ciutadana Agustí Casanovas ha recordat que aquest any es tornen a posar 150.000 euros i que es poden fer propostes d'inversió.

Una de les diferències és que aquest any hi podran participar els joves entre 16 i 18 anys, tal com ha explicat Agustí Casanovas, regidor de participació.

El període de recollida de propostes als pressupostos participatius ja està obert i s’allargarà fins el 16 de setembre. A continuació un equip de tècnics municipals analitzaran totes les propostes i valoraran totes les que s'ajustin a les bases. Al mes d'octubre és quan s'obrirà el període de votació.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles