Taller "Descoberta de la platja i taller de pot d'aigua", aquest dimarts 8 d'agost

8 d'agost de 2023


L'activitat ambiental "El Foix en família" tindrà lloc a les 18.30 h. a la guingueta Che Charlie de Cubelles amb l'objectiu de conscienciar sobre la situació ambiental del litoral

Mireia Maluenda, coordinadora de projectes educatius de l'empresa Descoberta

 

Aquest dimarts 8 d'agost, a les 18.30 h a la guingueta Che Charlie de Cubelles, acollirà el taller "Descoberta de la platja i taller de pot d'aigua" de la mà de l'empresa Descoberta, dedicada a l'organització, creació i la formació de projectes relacionats amb l'esport, la cultura i el turisme. Aquest estiu 2023, la Regidoria de Turisme reprèn els tallers d'educació ambiental "El Foix en família". Són un conjunt d'activitats, amb l'objectiu de conscienciar sobre els valors ambientals de les platges i l'espai natural de la desembocadura. Dins la programació "El Foix en família" s'ofereixen 11 activitats gratuïtes que s'imparteixen en tres espais diferents: les guinguetes El Bon Xorricar (platja de les Gavines), Che Charlie i l'Abellerol (platja de la Mota).

 

Mireia Maluenda coordinadora de projectes educatius de l'empresa Descoberta ha donat més detalls respecte del taller "Descoberta de la platja i taller de pot d'aigua".

 

Maluenda ha comentat l'edat recomanada per participar en el taller ambiental.

 

La coordinadora de projectes de l'empresa Descoberta ha donat recomanacions als participants del taller  "Descoberta de la platja i taller de pot d'aigua".

 

Les inscripcions estan obertes a l'apartat de l'agenda del web municipal (cubelles.cat). Les persones que participin de les activitats rebran vals descompte i promocions a les guinguetes per incentivar així la seva participació. Per a més informació addicional us podeu adreçar a www.cubelles.cat.

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles