L'associació ONG Balukunda de Gàmbia organitza un taller artesanal de sabó amb oli reciclat

16 de novembre de 2023


L'activitat tindrà lloc aquest dissabte 18 de novembre, a les 11 del matí als antics safareigs municipals dins la programació de la 8a Setmana del Consum Responsable organitzada per l'Ajuntament de Cubelles

Des del 17 de novembre fins l'1 de desembre es celebra a Cubelles la 8a Setmana Europea de Prevenció de Residus. L'objectiu principal d'aquesta Setmana és incentivar un consum responsable en unes dates on el consum es molt més gran que la resta d'any, com ara el Black Friday i les compres nadalenques.

 

Aquest dissabte 18 de novembre a les 11 del matí als antics safareigs municipals tindrà lloc el taller artesanal de sabó de rentar la roba amb oli reciclat que anirà a càrrec de Balukunda de Gàmbia, una entitat local sense ànim de lucre que va néixer d'un grup de persones que comparteixen la inquietud d'un món més just.

Les membres de l'entitat Balukunda de Gàmbia, Pilar López i Montse Bigorre, han comentat en una entrevista a Ràdio Cubelles l'objectiu de l'ONG.


Pili López i Montse Bigorre, ha explicat que es trobaran els participants del taller artesanal de sabó de rentar la roba amb oli reciclat.

 

Les dues membres de L'ONG Balukunda de Gàmbia han desgranat els pròxims actes on l'entitat Balukunda de Gàmbia hi estarà present.

 

En la realització del taller artesanal hi col·labora el restaurant La Salseta que proporciona el seu oli reciclat. Cal recordar que el taller artesanal de sabó amb oli reciclat es portarà a terme als antics safareigs municipals. L'activitat és totalment gratuïta.

Per a més informació de l'entitat cal posar-se en contacte amb balukunda@gmail.com

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles