Se suspenen tots els actes de la Setmana Cultural

27 de març de 2020


El conjunt d’esdeveniments culturals que cada any envolten el dia de Sant Jordi també estan afectats per la crisi sanitària

Entrevista a Ester Soler, regidora de Cultura de l'Ajuntament (cliqueu sobre l'enllaç)

 

Arran de l'afectació i evolució del Covid-19, tots els actes de la Setmana Cultural, que s'havien de celebrar del 2 al 30 d'abril, han quedat suspesos. La regidoria de Cultura, Ester Soler va començar a prendre la decisió quan des de la Generalitat es va anunciar l’ajornament de la Diada de Sant Jordi. Com que gairebé tota la programació es feia en col·laboració amb les associacions i entitats de la vila, en un primer moment, l’Ajuntament les ha informat a elles i s'ha acordat la suspensió de la majoria de les activitats, mentre que d'altres es planteja la seva reprogramació, tal com ha explicat Ester Soler, regidora de Cultura. La regidora de cultura de Cubelles, Ester Soler.

La Setmana Cultural incloïa, del 2 al 30 d’abril, actes de tota mena. Des d’exposicions, presentacions de llibres, conferències, xerrades, hores del conte i concerts;passant per d’altres propostes com el concurs de pintura ràpida, les trobades de puntaires, de gegants, capgrossos o bèsties, i la cercavila de balls blancs. A banda de tota la Diada de Sant Jordi i els actes lligats al món de la literatura, entre d'altres. La Regidoria de Cultura, que ja té implantat el teletreball, atendrà les consultes que puguin sorgir, a través del correu electrònic (cultura@cubelles.cat)

 

Els premis Víctor Alari, ajornats

Degut a les conseqüències del virus COVID-19, també l'acte de lliurament del 24è Concurs Víctor Alari queda suspès fins a nou avís per la crisi sanitàriaAixí mateix ho ha anunciat Raül Mudarra, regidor de Comunicació en declaracions a Ràdio Cubelles.

Les obres presentades al Concurs, dins del termini establert del 13 de març, han estat acceptades, però no s'ha arribat a fer la distribució entre els membres del jurat qualificador donat que el confinament es va decretat tot just en el mateix moment en què finalitzava el període de presentació d'obres. En aquest sentit, el regidor de Comunicació, ha explicat que un cop les obres s'hagin pogut distribuir als membres del jurat qualificador perquè les valori i aixequi acta del veredicte del Concurs, s'estudiarà una nova data per a la celebració de l'esdeveniment. Tot plegat, però estarà condicionat a la situació de crisi pandèmica pel Coronavirus.

 

El concurs de contes Víctor Alari, amb categories de totes les edats, arriba aquest 2020 a la seva 24a edició.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles