'Showcooking silvestre d'aprofitament', la novetat d'aquesta 8a edició de la Setmana del Consum Responsable

17 de novembre de 2023


El Servei Públic de Consum de Cubelles en aquesta 8a Setmana de Consum Responsable té com a objectiu fomentar les actituds ètiques i responsables envers el consum

La segona quinzena de novembre se celebra la vuitena Setmana del Consum Responsable coincidint amb la Setmana Europea de Prevenció de Residus. L'objectiu d'aquesta setmana és promoure un Consum Responsable en unes dates on s'augmenta de forma exponencial el consum com ara el Black Friday i les compres nadalenques.

Durant la celebració d'aquesta vuitena edició, hi ha organitzada com a novetat l'activitat 'Showcooking silvestre d'aprofitament', una demostració de cuina de 3 receptes silvestres amb ingredients 100% vegetals, de temporada a, locals i sense residus, basades en la cuina d'aprofitament. L'activitat s'ha portat a terme aquest divendres 17 de novembre a la plaça del Mercat, d'11:00 h del matí a 13 h del migdia.

Berta Garriga, responsable de l'activitat 'Showcooking silvestre d'aprofitament', ha explicat en una entrevista a Ràdio Cubelles, de què tracta la iniciativa.

 

 

La responsable de l'activitat 'Showcooking silvestre d'aprofitament', ha valorat la importància d'apropar aquest tipus d'activitats a la població.

 

Berta Garriga ha fet un balanç sobre la primera jornada realitzada aquest divendres 17 de novembre.

 

La 8a edició de la Setmana de Consum Responsable ofereix una programació amb tallers i activitats amb la finalitat oferir consells i incentivar el consum responsable i adequat del comerç i el tractament de residus contaminants que ens envolten. Per a més informació us podeu adreçar a www.cubelles.cat.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles