La gent gran participa del 'Taller de gimnàstica a l'aire lliure' en el marc de la Setmana de la Gent Gran

3 d'octubre de 2023


L'activitat ha servit per dinamitzar el col·lectiu i acostar aquest taller per sensibilitzar sobre la importància de practicar activitat física de manera regular i sistemàtica per millorar la salut i adquirir bons hàbits de vida

Aquest dimarts 3 d'octubre han seguit els actes de la programació de la Setmana de la Gent Gran amb "El taller de gimnàstica a l'aire lliure". La jornada ha començat a les 10:00 h., a la plaça del Castell, on s'han reunit els diferents participants per començar l'activitat física organitzada per la Regidoria de la Gent Gran de l'Ajuntament.

 

En una entrevista a Ràdio Cubelles, Eva Gutiérrez, directora de l'acadèmia de ball Eva Film i responsable del taller de gimnàstica a l'aire lliure, ha comentat el plantejament de l'activitat.

 

"Es important dur a terme aquest tipus d'activitats físiques, sobretot, per a persones de la tercera edat", així ho ha comentat Eva Gutiérrez, responsable de l'activitat de gimnàstica a l'aire lliure. 

 

Eva Gutiérrez, ha comentat més detalls sobre "La festa bailonga", activitat que es troba dins de la programació de la gent gran i que tindrà lloc el pròxim divendres 6 d'octubre.

 

 

La Setmana de la Gent Gran culminarà dissabte 7 d'octubre amb l’habitual Gala de la Gent Gran, que tindrà lloc al pavelló municipal. Com cada any, l'Ajuntament oferirà autocars per desplaçar-se des del centre del municipi fins al Poliesportiu, i la tornada quan s’acabi el ball. Les inscripcions a la Gala, així com als tallers de cosmètica natural, estan obertes aquest dijous i divendres, de les 10:00h. a les 14:00 h. al Casal de la Gent Gran.  

 

Vicky Muñoz i Josefa Nuñez que han participat de les activitats de la Setmana de la Gent Gran han destacat la Gala de la Gent Gran. 

 

Finalment, com a cloenda, el diumenge 8 d'octubre, l’Ajuntament inclou en el programa una missa solemne especial per a la gent gran a l’església de Santa Maria. Per a més informació addicional us podeu adreçar al web de l'Ajuntament a www.cubelles.cat


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles