Segona sessió informativa 'Millorem accessibilitat a l’assistència sanitària', aquest dimecres 15 de juny

14 de juny de 2022


Serà a partir de les 17h al Centre social Joan Roig i Piera

El CAP Cubelles en col·laboració amb la regidoria de Salut de l'Ajuntament de Cubelles ha organitzat la Segona edició del taller 'Millorem l'accessibilitat a l'assistència sanitària' per aquest dimecres 15 de juny. Serà a partir de les 17h al Centre social Joan Roig i Piera. 

La regidora de Salut, Pilar Juste, ha explicat que aquestes sessions informatives obertes a tota la població tenen com a objectiu apropar la salut a la població.

El dilluns 20 de juny se'n farà una altra sessió informativa. En aquesta ocasió sota el títol 'Fem ús de La Meva Salut', l'aplicació mòbil per accedir als serveis sanitaris de Catalunya. Pilar Juste, ha destacat els continguts inclosos a la nova programació de xerrades organitzades pel CAP Cubelles amb el suport de l'Ajuntament.

D'altra banda, després d’una pausa de gairebé dos anys a causa de la COVID-19, aquest dimecres 8 de juny ha tornat a la graella del Cubelles a les 10 l’espai mensual “Al CAP i a la fí”. Es tracta d’una secció del magazine a càrrec del CAP Cubelles en que tots el mesos personal d’aquest centre sanitari visiten l’emissora per desenvolupar un tema que proposen ells mateixos. Aquesta setmana, han estat a Ràdio Cubelles la Beatriz Cuenca i la Glòria Basanta del INF EAP, que han estrenat la nova temporada amb un espai dedicat a l'Onada de calor.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles