Edmon Colomer renuncia a l'acta de regidor a l'Ajuntament de Cubelles

19 de juliol de 2019


La condició que ocupa com a membre del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CONCA) és incompatible amb l'exercici de qualsevol càrrec d'elecció o designació polítiques

Entrevista a Edmon Colomer i Robert Monzonis (cliqueu sobre l'enllaç)

 

Edmon Colomer regidor electe als darrers comicis municipals per Junts per Cubelles ha fet efectiva aquest dijous, mitjançant registre d'entrada, la seva renúncia a l'acta de regidor a l'Ajuntament. En declaracions a Ràdio Cubelles, ha explicat que "el motiu és la situació d'incompatibilitat per ser membre del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CONCA) i alhora tenir un càrrec d'elecció política". 

 

Edmon Colomer és un dels set nous membres del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts. Va ser nomenat dijous en el ple constitutiu del CONCA celebrat al Parlament. Segons el codi deontològic dels membres del plenari del Consell "la condició de membre del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts és incompatible amb l'exercici de qualsevol càrrec d'elecció o designació polítiques".

 

Des de Junts per Cubelles s’han mostrat contents per aquesta nova responsabilitat que assumeix Colomer que consideren que també beneficiarà al municipi de Cubelles. El seu cap de llista, Robert Monzonis en la seva estada a Ràdio Cubelles ha assegurat que "el seu partit seguirà treballant conjuntament amb Edmon Colomer, tot i que aquest deixi de ser regidor". També ha anunciat que "el relleu de Colomer l'assumirà Yolanda Garcia, la número 3 a la llista de Junts per Cubelles a les darreres eleccions". 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles