Presentats els pressupostos participatius

6 de març de 2020


L'Ajuntament ha repassat l'estat d'execució de les propostes guanyadores dels anys anteriors. Després de les explicacions, els assistents han pogut presentar idees d'inversions per al 2020 i el 2021.

L’acte de presentació dels Pressupostos Participatius 2020-2021 ha tingut lloc aquest dijous, al Centre Social Joan Roig i Piera; i ha comptat amb l’alcaldessa, Rosa Fonoll; el regidor de Participació Ciutadana, Jacob Capardon; i la tècnica municipal, Mila Corredor. En la recollida de propostes també hi ha participat una representant de l’empresa Mirada Local, encarregada de gestionar l’edició d’aquest any.

 

Mila Corredor, tècnica de Participació Ciutadana, ha explicat que totes les propostes que es recullin en aquesta fase, passaran després per una comissió tècnica que les revisarà.

En l’acte d’aquest dijous, el regidor de Participació Ciutadana, Jacob Capardon ha repassat l’estat d’execució de les propostes guanyadores d’anys anteriors que, segons ha informat, s’acabaran d’enllestir aquest 2020.

Capardon també ha recordat que puntualment aquesta edició engloba les inversions per a dos pressupostos, els del 2020 i el 2021.

Fins el 18 de març, l’Ajuntament té obert el termini per recollir propostes als pressupostos participatius.

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles