Presentat el Cercle de Dones de la biblioteca municipal

19 de gener de 2024


L'activitat està guiada per la Núria Albertí, escriptora i facilitadora de cercles de dones. És oberta a dones de totes les edats (majors de 18 anys) i s'oferirà un dijous al mes, de les 18 a les 20 h.

Entrevista a la Núria Albertí, escriptora i facilitadora

 

Aquest dijous 18 de gener s'ha portat a terme la presentació del Cercle de Dones a la Biblioteca. Es tracta d'una activitat oberta a dones de totes les edats (majors de 18 anys), que s'oferirà un dijous al mes de les 18 a les 20 h. Els tres primers cercles seran oberts a tothom. A partir del quart cercle es formarà un grup tancat que seguirà les seves trobades fins a acabar l’any. Les places estan limitades a un màxim de 15 dones. Els cercles estaran guiats per la Núria Albertí, escriptora i facilitadora de cercles de dones.

 

Núria Albertí

Va fer enginyeria industrial i va treballar set anys fent relacions internacionals. La seva feina li va permetre viatjar per diversos països, aprendre idiomes i topar-se amb moltes històries. Per això sempre porta una llibreta i diversos bolígrafs a la seva bossa… per si de cas. Pot escriure a tot arreu i a tothora: al tren, a l’autobús, als avions, de vegades en plena nit! I sobre tota mena de superfícies: taules, cames, jaquetes, terres i fins i tot a l’esquena d’algun despistat. 

 

Els temes dels quals li agrada escriure són diversos, però els seus preferits sempre han estat la natura i els animals. Viatjar li agrada molt i aprofita la ocasió sempre que puc. Fins i tot quan es passa hores i hores davant de l’ordinador, està viatjant amb la imaginació. També troba temps per pintar els seus quadres, la majoria d’animals. 

 

Els voleu veure? Visiteu la seva galeria d’artTambé ha fundat dos segells editorials, un per adults (Àrtic) i un altre per infants (Tatami Books). Té publicats diversos llibres.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles